90 85 66 01 knut@spinnoff.no

Jeg vil hjertelig takke deg for det gode samarbeidet og all hjelpen jeg har fått av deg gjennom de ti årene i EMC / Dell EMC; spesielt de tre siste årene i sammenheng med Dell EMC Heroes.

Du har bidratt til mange uforglemmelige øyeblikk for svært mange mennesker gjennom årene, og du er et levende bevis på at menneskelige relasjoner og god kundepleie er avgjørende for å skape og beholde god forretning.

Alexey Chistyakov
Senior Systems Engineer, Channel
Dell Technologies | Norway & Iceland

Nå er Alexey i UIPATH

Jag har arbetat med Spinoff för att skapa ett 350 personers event i Oslo. Knut och Spinoff är väldigt bra att jobba med. Knut tar ett stort eget ansvar för att komma med idéer, hitta nya vinklar och viktigast av allt, säkerställa att genomförandet är perfekt. Jag kan verkligen rekommendera Spinoff som samarbetsparter för event.

Fredrik Svahn
Head of Partner and Alliances Marketing Benelux | Nordics

Jeg har de siste årene hatt gleden av å la SpinnOff arrangere alle mine større og mindre arrangementer. Det har vært suksess. Knut leverer kvalitet. Han er presis i kommunikasjonen, han er engasjert , han er fleksibel og han bryr seg om de som deltar på arrangementet. Knut er pålitelig og oppfølgende. Det gjør at jeg vet at ting løses til beste for meg. Vi gleder oss til neste arrangement med SpinnOff.

 Per Brigt Olsen, adm.direktør