90 85 66 01 knut@spinnoff.no

SpinnOff

– målrettet kundepleie for næringslivet

SpinnOff tilbyr kundepleie arrangement og samarbeid om planlegging og utarbeidelse av kundepleieaktiviteter. Spinnoff arbeider innfor feltene GOLF, FOTBALL, OPERA, KONSERTER, KINO, KURS-KONFERANSER, FORELESERE, INTERNE ARRANGEMENT, CURLING, SKISKYTING, QUIZ, SOMMERFESTEN – eller det du trenger hjelp til!

 

INNHOLD, KVALITET, KOSTNADER

Erfaringen viser at det enkle ofte er det beste og mest effektive. SpinnOff sørger for høy kvalitet og prikkfri gjennomføring. Det trenger heller ikke være middag hver gang – enklere opplegg med fingermat à la tapas, taco, sushi, canapèer etc. kan i mange tilfeller være en vel så god løsning.

 

OVERRASKENDE

Det er gjerne det lille ekstra – prikken over i’en – som gjør at ett kundearrangement huskes lengre enn andre. Vi sørger alltid for å ha et liten overraskelse i arrangementet. Det gir deg og kundene dine opplevelsen av å få noe mer enn forventet.

 

ETT KONTAKTPUNKT

Hos SpinnOff™ blir alt lagt til rette for at du skal utvikle relasjoner med kundene.Ett kontaktpunkt gjør din jobb enklere.Vår rolle er å delta som diskusjonspartner og rådgiver, ta oss av det praktiske og administrative, og derved avlaste deg som leder. Fleksibelt – SpinnOff™- konseptene er fleksible og kan enkelt endres om nødvendig. Også bespisningen kan variere fra gang til gang.

Presentasjoner

Flere presentasjoner kommer