90 85 66 01 knut@spinnoff.no

Sommerfest

NYT ET FJORDCRUISE PÅ OSLOFJORDEN

Et fjordcruise i Oslo gir en helt spesiell ramme når du skal samle kolleger og kunder til sommerfest. Vi er så heldige at vi har verdens herligste og mest spesielle skjærgård! Hvilket annet land i verden har et slikt sommereldorado rett uten for stuedøren?

SpinnOff arrangerer og tilbyr fjordcruise til alle anledninger. Her får du blant annet; båtcruise, sommerfest på fjorden, chartertur, båttur med reker & hvitvin, blåtur, teambuilding tur, kick-off tur, konferansetur. Alt dette kan du få på en av våre fantastiske skuter!

Vi har alle typer båter, seilskuter, yachter, passasjerskip, redningsskøyter, fraktbåter med mer. Alle er klare for å tilby en herlig sommerfest for dere på en av våre lange lyse sommerkvelder.

Ta kontakt så ordner vi med båter, mat, drikke og musikk ombord.
Det finnes alltid noe å feire

Bryllup eller slektstreff – eller en sommerfest med de ansatte, kunder og leverandører. Vi tilpasser opplegg og priser etter tidspunkt og innhold.
 Vi kan stedene som er med å sette preg på feiringene. Enten i lavvo eller på hotel, på vannet eller ved vannet eller på de spesielle stedene på land. Trenger du musikk så ordner vi det også.

HVA MED ET ROOF-TOP SUMMERPARTY?

Det er ikke alltid lett å finne de riktige stedene for sommerfesten. Det er mange muligheter – enten det er til vanns eller på land. Med eller uten hvite duker. Midt i byen på en takterrasse; litt på utsiden av byen – nær vannet; i en lavvo ved et tjern i Nordmarka –  eller der du måtte ønske å være.
Vi har mange flotte steder å velge mellom – og vi er sikre på at vi har den rette plassen til deg.