90 85 66 01 knut@spinnoff.no

Mye mer

AKING

Dette må være den morsomste akebakken i Oslo! Korken, som den også kalles, går fra Frognerseteren stasjon og ned mot Midtstuen. Korketrekkeren passer for hele familien og er tilrettelagt kun for aking. Legg opp et arrangement med aking og deretter middag på Frognerseteren. En uforglemmelig ettermiddag/kveld.

BISLETT GAMES

Bislet Games inngår i Diamond Leauge stevnene hvor verdensstjernene møtes. Primo juni hvert år er det fullt hus på Bislett med store forventninger til prestasjonene. Vi kan lage et VIP – opplegg med mat og drikke i forkant av stevnet – gode sitteplasser og god stemning.

BÅT, FJORDCRUISE, RIB, og SOMMERFEST

Alle båtene er tilrettelagt for at dere skal ha en fantastisk kveld ute i verdens fineste skjærgård – Oslofjorden.
Alle typer av båter som passer for alle grupper fra 10 til 350 personer!
For mange er det nok å «tøffe rundt» en kveld med deilig mat, god drikke, avslappende musikk og uforglemmelige lyse sommernetter.Noe for deg? Vi kan arrangere aktiviteter på land og ombord om du ønsker det.

CASINO, RULETT eller POKER?

Ja, du har mulighetene, vi har utstyret. Lyst å ha en helaften med spill og morro? Da kanskje dette være noe for deg.

COACHING

COACHING
KAN VÆRE NØKKELEN TIL FORBEDRING/UTVIKLING AV ANSATTES
HVERDAGSSTRUKTUR/ARBEIDSMÅTE;
VI GJØR SALGSCOACHING; LIFESCOACHING, KUNDEPLEIECOACHING, GRUPPECOACHING.
NINA ER SERTIFISERT NLP COACH.

CURLING

 

TA MED JOBBEN ELLER KUNDER TIL CURLINGHALLEN
– Dette kan bli årets store underholdning!
Bruk curling i forbindelse med KickOff, aktivitet i anledning et kurs eller møte, kundepleie, en spesiell anledning til ære for de ansatte – eller den anledningen du synes passer bra.Hva kan vel være bedre enn å teste samarbeidsevnen, konkurranseånden, og kommunikasjonen på isflaten? Curling er perfekt ved anledninger der du ønsker at alle skal ha aktivitet sammen. Vi arrangerer kurs for dere hvor dere spiller turnering og har det hyggelig på isen.

FEKTING

Prøv noe nytt – prøv fekting. Test balanse, reaksjonsevne og taktikk med fekting.

LAKSEFISKE

SpinnOff tilbyr grupper og enkeltpersoner opplevelser med utgangspunkt i laksefiske, vakker natur, lokal mat og komfortabel innkvartering, levert av et kompetent og serviceinnstilt vertskap. Vår virksomhet tilstreber respekt for naturen og en miljømessig bærekraftig utnyttelse av ressursene.

FOREDRAGSHOLDERE

EN VÅGAL KONFERANSIER
Gi deg selv en minnerik og annerledes dag. Opplev dette fyrverkeri av et foredrag, av og med humoristen Yann-Robert Henriksen. Glem det du har opplevd av tidligere foredragsholdere. Yann-Robert tar deg med på en annerledes reise, som er så vågal – så provoserende og så full av humor at du aldri kommer til å glemme å medisinere deg selv mer. Har du ikke hørt om Yann-Robert før? Det blir en uforglemmelig opplevelse!
MORSOM OG FREKK MED TEKST TIL ETTERTANKE
Are Kalvø – sunnmøringens bitende satire- og humor har du sikkert hørt mange ganger i NRK P2s Hallo i uken. Egentlig på NRK TV og i Nattradioen. Han er aktiv som få innen radio og TV, skriver bøker (også om kinesere og kinesisk mat som han setter umåtelig stor pris på) og har som regel et nytt teaterstykke eller kåseri i ermet. Are Kalvø har en egen evne til å vise oss nye, morsomme sider ved oss selv og det rare landet vi lever
STERKE MENINGER OM DET MESTE
Kristin Clemet er i dag daglig leder i Civita. Hun var utdannings – og forskningsminister fra 2001-2005, og viseadministrerende direktør i Næringslivets Hovedorganisasjon (1998-2001). Hun har tidligere vært arbeids- og administrasjonsminister (1990) og stortingsrepresentant (1989-1993). Hun har også vært redaktør i Tidens Tegn, personlig sekretær i Industridepartementet (1981-83) og personlig sekretær ved Statsministerens kontor (1985-86). Kristin er utdannet siviløkonom ved NHH. I tillegg har Kristin Clemet hatt utallige politiske verv.
GJØR PENGE- OG KREDITTPOLITISKE FOREDRAG SPENNENDE
Arne Jon Isachsen er professor i internasjonal økonomi ved Handelshøyskolen BI. Han har doktorgrad fra Stanford University fra 1975. Isachsen har erfaring som utreder i Norges Bank og som seniorrådgiver i Finansdepartmentet. I fire år var han sjeføkonom i meglerhuset Elcon Securities. I senere år har han vært en hyppig gjest ved Brookings Institution i Washington D.C. Hans vitenskaplige produksjon spenner over et vidt felt, med særlig vekt på penge- og kredittpolitiske temaer. Hans forskning har den senere tid dreid seg mot den økonomiske og politiske utviklingen i Kina. Professor Isachsen er leder for BIs Centre of Monetary Economics, CME.
AVGANGSORDNINGER – VET DU NOK?
Alexandra Plahte er jurist og partner i Steenberg & Plahte AS. Hun har spesialisert seg på avgangsordninger – dvs. alt fra pensjonsordninger, sluttvederlag, etterlønn, ventelønn etc. Plahte har bistått mange selskaper med utarbeidelse og kvalitetssikring av aktuelle ordninger. Ved å kombinere jus og økonomi består mye av hennes hverdag av å synliggjøre for den enkelte hvilke økonomiske konsekvenser aktuelle avgangsordninger har. Alxandra Plahte gir deg detaljerte kunnskaper og svarer på spørsmål om dette i de fora du ønsker.

 

 

MOTORSPORT

Lyst å oppleve noe anderledes? Ta kontakt så gir vi deg et tilbud. Formel1 er en spesiell opplevelse du vil huske!

GOLFUTSTYR

Det du trenger av golfutstyr. Nike, Titleist, J. Lindeberg, Kjus, Srixon osv. Bestill baller eller spilletrøyer med firmalogo. Rask levering og riktige priser.
JULEBORD,
SOMMERFESTEN,
PÅSKELUNSJEN
Det viktigste er å fastsette dato for arrangementet og ikke minst hva du har lyst til å gjøre. På land eller på vann. På restaurant, i lavvo, til fjells eller i byen, i dress eller bare casual. Vi hjelper deg med innspill til steder, vi bestiller, vi er tilstede og sørger for at alt fungerer. Enklere får du det ikke

KINO – EN ANNERLEDES KUNDEPLEIE

Kinobilletter er perfekt kundepleie. Eller for den saks skyld en hyggelig påskjønnelse til en ansatt. Dette er effektiv kundepleie (kunden bruker lite tid) det er variabelt (thriller/kjærlighet/familie/drama etc.) og det er uformelt (enkel mat i forkant). Men det viktigste er at dere bygger relasjoner. SpinnOff vil også ha mulighetene til et mindre antall billetter til enkelte premierer. Avhengig av filmdistributør.Bestill en kinosal sammen med andre bedrifter. Da snakker vi om mange personer pr. firma for å fylle opp kinosalen (fra 41 til 950 personer)

Eller du kan bestille din egen kinosal. SpinnOff har kontakter med filmdistributører som kan gi førpremierer for et antall personer fra 16 til 30 personer.SpinnOff gir deg informasjon om premierer slik at du får tid til planlegging.

KLATRING

KONSERTER

Enten det er Bruce Springsteene, Bon Jovi, Andrea Bocelli, Justin Bieber eller andre – så er det en sjanse for at vi kan hjelpe deg med et komplett opplegg. Billetter, mat og drikke, transport og program.
Populær og variert kundepleie – alle har et forhold til musikk. Det er alltid en konsert som passer. Bespisning i sentrum på forskjellige restauranter.

KULTUR

Teater, musicals, konserter og revyer i Oslo
Konserthus, Den Norske Opera, Oslo
Spektrum, Det Norske Teatret, Chat Noir,
Chateau Neuf, Edderkoppen, Victoria Teater, Oslo Nye Teater, Sentrum Scene, Smuget, Dizzie for å nevne noen aktuelle arenaer.Kulturopplevelser i ordets videste forstand som gir muligheter for stor variasjon i din kundepleie. Oslo har et enormt tilbud på kulturaktiviteter – aktiviteter som du kan ha nytte og glede av sammen med dine kunder.Og har du kunder i Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø eller andre steder i landet, kan vi organisere tilsvarende opplegg der.Vi gir deg komplett opplegg med:

  • Middag eller buffet
  • Billetter og program
  • Transport til arrangementstedet
  • …og kanskje det hadde vært spennende å la en kapasitet på området fortelle bakgrunnen eller historien for stykket

MAT – OG VIN OPPLEVELSER
i inn- og utland.

LAVVO

Rett ut i naturen. 25 minutter fra Oslo sentrum. Gjemt inn i skogen finner du en lavvo med plass til 60 personer +. Her lager vi aktiviteter, serverer god mat og drikke. Her er det holdt julebord, kurs og mange former for lek og morro.

MANAGEMENT/OUTSOURCING

SpinnOff stiller seg selv og sine samarbeidspartnere til disposisjon når det gjelder eksempelvis oppfølging av avtaler, engasjement for utarbeidelse av kundepleie – program, markedsplaner ot

MØTEROM

Trenger du møterom bare for en kort periode på dagen – uten at det skal koste all verden? Ta kontakt, jeg har noen muligheter å fortelle deg om.

OPERA

Kanskje noe nytt å prøve?
Bli med i et sponsorat – så har du bedre tilgang til mulighetene.
Norges råeste bygning må bare besøkes! Du får klassikerene «rett i fanget» – Nøtteknekkeren – Flaggermusen – Svanesjøen – og klassisk musikk med Leif Ove Andsnes osv. Tidlig informasjon om billetter/ forestillinger som gir deg fordeler! Dette er rå og anderledes kundepleie.

PROFILERINGSTØY

Piquettrøyer, paraplyer, caps, greengafler, fleecegensere, vinterjakker, – ja alt du kan tenke deg. Spør om tilbud.

QUIZ

Hva med lunsjpausen? Eller kanskje fredags ettermiddag med en knakende god QUIZ som får folk til å tenke gjennom hele helgen på hvorfor de ikke klarte akkurat det spørsmålet. Temaet på QUIZEN bestemmer vi sammen. Bruk gjerne tre forskjellige tema slik at du favner flest mulig som er med. Spennende lagspill.

REBUSLØP

Alt er lagt til rette – det er bare for deg å finne frem i Oslo via oppgavene du får utdelt. Og underveis så samles vi på en aller annen bar for å «trekke opp» de andre lagene før vi fortsetter en spennende konkurranse. Her får du virkelig tatt i bruk alle hjelpemidler og ikke minst konkurranseinstiktet.

SALGS – OG MARKEDSPLANER

VANNSPORT

Vi organiserer seiling, padling, roing og aktiviteter på vannet. Rib – turer i Oslofjorden er en selvfølge.

SIGHTSEEING HARLEY DAVIDSON

Hva med sightseeing på Harley Davidson sykler?
Bromme langs Karl Johan – ut til Bygdøy og opp til Holmenkollen. Vi legger løypa der det passer deg. Vi har intercom og egen guide med. Kul aktivitet.

SKISKYTING

Om du har lyst til å prøve skiskyting så organiserer vi det for deg.  En enkel og kort løype før du får prøve skyteferdighetene.

SKI – SLALOM

 

SPONSORAT – se egen side

SYKKELØP PÅ BJERKEBANEN

 Her bruker vi gamle militærsykler og lager stafett på Bjerkebanen. Og vi kan legge inn odds for hver enkelt lag. Så kan vi grille etter konkurransen.

SJAKK

Vi organiserer instruksjon og spill i bedriften.

TELT

LEIE AV TELT for både store og små anledninger (20 til 70 pers.)Teltene egner seg godt for messer, produktpresentasjoner, salgstelt, sportsarrangementer, firmafester, private tilstelninger og festivaler. Teltet er med katedralvinduer.
Vi har også et lite SIRKUSTELT til utleie. Det har plass til 200 – 300 personer og er et mye kuuulere telt enn de andre telttypene.
Ta kontakt – det lønner seg!

VIP – program for kundepleie

Du ser det er mange muligheter – ta kontakt – så tar vi en prat.

SpinnOff – Kommunikasjon gjennom opplevelser!