90 85 66 01 knut@spinnoff.no

FOREDRAG FOR NÆRINGSLIV OG ORGANISASJONER

FAGLIGE, MORSOMME OG INSPIRERENDE FOREDRAG

Akkurat det du måtte ønske deg.

SpinnOff hjelper deg gjerne med å finne og bestille foredragsholdere, konferansierer og kursholdere til seminarer, kick-off, kurs, konferanser, julebord, sommeravslutninger og møter. Enten det er innenfor ditt fagområde eller et tverrfaglig felt.

Gjennom årene har vi opparbeidet gode relasjoner til forskjellige personer som du kan dra tverrfaglig/faglig utbytte av. De er inspirerende, de er flinke, de gir av seg selv og de drar deg med i opplevelsen og foredraget.

Vi har god oversikt over de vi synes er de beste foredragsholderne i Norge, og vet hvem som passer til hva. Vil du motivere dine ansatte? Ha en inspirerende foredragsholder? Ta kontakt så kommer vi med råd.

Eksempelvis:

Rune Semundseth er en av Norges mest brukte konsulenter og foredragsholdere innenfor virksomhetskultur, transformasjonsledelse og medarbeiderskap.

Konkrete temaer han berører er indre motivasjon, rolleforståelse, tillitskultur, psykologisk trygghet, vekstsonen, arbeidsglede, ferdighetsutvikling og dialog. Rune er forfatter av en rekke bøker som til sammen har solgt over 40 000 eksemplarer, bl.a. Medarbeiderkoden og «Rosinen i pølsa» sistnevnte bok co-skrevet med Knut Lystad.

Stian Sivertzen er en av Norges og verdens aller beste snowboardkjørere. Stian fokuserer på å se muligheter fremfor utfordringer.

Stian har smilt døden i hvitøyet to ganger, men har begge gangene kommet sterkere tilbake. Under prøve- OL i 2009 ble Stian hardt skadd. Han ble lagt i koma med sprukket hovedpulsåre, brist og brudd i store deler av overkroppen. På grunn av hodeskader måtte Stian lære seg å gå på nytt, men mot alle odds og legens spådom deltok Stian i OL året etter. Men også her kom Stian døden nær, grunnet en infeksjon i hovedpulsåren ble han igjen lagt i koma januar 2016. Med smittende humør, stort engasjement og en utrolig tilstedeværelse handler foredraget hans om at det alltid finnes en opptur.

øal føaljf asjf aøsfj asøflja sølfja søflasj føaøøalfj asølfj afl

øajf øafj a